Manicure & Pedicure

Brochure

Download vores katalog ved at klikke på knappen nedenfor.

Manicure & Pedicure

Luksus manicure

Blødgørende håndbad, peeling, varme kompresser, negle files i form, neglebåndspleje, oliekur, afspændende hånd- og underarmsmassage med en nærende og blødgørende creme med planteolier, polering af negle eller klar lak.

 

Mini manicure

Velplejede hænder på kort tid Negle files i form, neglebånd plejes, en let hånd massage med en rig og nærende creme, polering af negle eller klar lak.

 

Luksus pedicure

Afslappende fodbad, peeling, behandling af hård hud, formning af negle og neglebånd, oliekur, fodmassage med blødgørende creme, polering af negle eller klar lak.

 

Ja det er ok, alle kører sent for noget på et tidspunkt, så det er normalt at forvente, at du fra tid til anden kan være forsinket til en hårbestilling. Når det er sagt, er det vigtigt, at du ringer til din stylist, hvis du vil være senere end 10 minutter, så de enten kan omlægge deres udbudsplan eller flytte din aftale til en anden tid. Besatte frisørsaloner som B4beautiful vil i nogle tilfælde omhyggeligt have juggled aftaler med præcise timings, så det er vigtigt at være gennemsigtig.
Nej ikke rigtigt! Vi kan ikke tale for andre saloner her, men vi foretrækker, at vores kunder ikke taler på deres telefoner, når deres hår rent faktisk bliver brugt af en stylist. Det er ikke fordi vi har noget imod, at du taler til en anden, men fordi du vil vippe hovedet, skal du trykke på din telefon mod dit hår og flytte rundt! Alle disse ting kan gøre det svært for en stylist at give dig et godt stykke! Selvfølgelig er du velkommen til at chatte i telefonen, mens din farve tager.
Ja absolut og absolut skal du sige noget! Det er meget sjældent, at en kunde vil lide deres hårfarve eller hårklipp, men det sker selvfølgelig lejlighedsvis. På B4beautiful kan vi lide at sidde med klienter før en ny farve eller skåret for at diskutere det i detaljer for at undgå tristhed senere! Hvis du dog ikke er glad, så vil vi gerne vide, og vi vil rette det. Lad dig ikke blive flov, fortæl os bare!
Prislisten er synlig fra reservationsafsnittet.
Vi bruger det bedste af kosmetiske og skønhed mærker.

Makeup

Vi vælger altid makeup efter din alder og hudtype. Dag makeup bør altid være…

Manicure & Pedicure

Blødgørende håndbad, peeling, varme kompresser, negle files i form, neglebåndspleje, oliekur...

Keratinbehandling

Hvis dit hår er beskadiget, foreslår vi keratinbehandling. Keratinterapi er en fantastisk

Ansigtsforyngelse

At have en smuk hud i dag er vigtigt for mange mennesker. Med alderen…

Mikropigmentation

Hvis du både vil have naturlig skønhed og slippe for daglig makeup, anbefaler vi…

Mikroblading

Micrblading er en relativt ny manuel tatoveringsteknik. Denne metode er semi..