Makeup

Brochure

Download vores katalog ved at klikke på knappen nedenfor.

Makeup

Makeup

Få lagt en skøn makeup til specielle lejlighed eller fest.En Let makeup er til dig som for eksempel vil afslutte en dejlig ansigts – behandling med en Mineralogie mineral makeup.
Dag Makeup

Let Makeup

Vi vælger altid makeup efter din alder og hudtype. Dag makeup bør altid være lidt mere diskret end aften makeup. Den skal udstråle friskhed, samtidig med et flot klassisk og sofistikeret udtryk. Skal du til en event på dagen kan farver vælges efter tøjvalg.
Aften Makeup

Sammen, lægger vi en plan for farver og resultat. Eksempelvis tøjvalg. Den gamle regel om, at du enten skal fremhæve din mund eller dine øjne, gælder stadig! Det betyder, at hvis du vil have sexede smokey eyes, er det pænest med en diskret lipgloss eller læbestift. Vil du have knaldrøde læber, så vælges der eks. en mere diskret øjenmake-up. Buede øjenvipper er uimodståelige og dette udføres lige inden mascara pålægges.
Brude Makeup

Bryllupsdagen er blandt de vigtigste begivenheder i ens liv, og derfor bør intet overlades til tilfældigheder. Det er dagen hvor du er i centrum af begivenhederne. Mineralogies mineral makeup er perfekt til dagen.

Fordelene ved mineral makeup findes i renheden af de mineraler, der anvendes til at skabe Mineralogies Foundation, Finishing Powders, Blushes, Bronzers, Eye Shadow, Brow Powders and Concealers.

Mineraler er naturlige, hvilket betyder at de er fri for talkum, stivelse, parfume, farvestoffer og andre usunde ingredienser der typisk findes i traditionel kosmetik. Dette alene gør makeupen til et godt produkt for din hud og efterlader din hud strålende og fejlfri hver gang du anvender den.

Ja det er ok, alle kører sent for noget på et tidspunkt, så det er normalt at forvente, at du fra tid til anden kan være forsinket til en hårbestilling. Når det er sagt, er det vigtigt, at du ringer til din stylist, hvis du vil være senere end 10 minutter, så de enten kan omlægge deres udbudsplan eller flytte din aftale til en anden tid. Besatte frisørsaloner som B4beautiful vil i nogle tilfælde omhyggeligt have juggled aftaler med præcise timings, så det er vigtigt at være gennemsigtig.
Nej ikke rigtigt! Vi kan ikke tale for andre saloner her, men vi foretrækker, at vores kunder ikke taler på deres telefoner, når deres hår rent faktisk bliver brugt af en stylist. Det er ikke fordi vi har noget imod, at du taler til en anden, men fordi du vil vippe hovedet, skal du trykke på din telefon mod dit hår og flytte rundt! Alle disse ting kan gøre det svært for en stylist at give dig et godt stykke! Selvfølgelig er du velkommen til at chatte i telefonen, mens din farve tager.
Ja absolut og absolut skal du sige noget! Det er meget sjældent, at en kunde vil lide deres hårfarve eller hårklipp, men det sker selvfølgelig lejlighedsvis. På B4beautiful kan vi lide at sidde med klienter før en ny farve eller skåret for at diskutere det i detaljer for at undgå tristhed senere! Hvis du dog ikke er glad, så vil vi gerne vide, og vi vil rette det. Lad dig ikke blive flov, fortæl os bare!
Prislisten er synlig fra reservationsafsnittet.
Vi bruger det bedste af kosmetiske og skønhed mærker.

Makeup

Vi vælger altid makeup efter din alder og hudtype. Dag makeup bør altid være…

Manicure & Pedicure

Blødgørende håndbad, peeling, varme kompresser, negle files i form, neglebåndspleje, oliekur...

Keratinbehandling

Hvis dit hår er beskadiget, foreslår vi keratinbehandling. Keratinterapi er en fantastisk

Ansigtsforyngelse

At have en smuk hud i dag er vigtigt for mange mennesker. Med alderen…

Mikropigmentation

Hvis du både vil have naturlig skønhed og slippe for daglig makeup, anbefaler vi…

Mikroblading

Micrblading er en relativt ny manuel tatoveringsteknik. Denne metode er semi..