Mikroblading

Brochure

Download vores katalog ved at klikke på knappen nedenfor.

Mikroblading

Mikroblading:

Micrblading er en relativt ny manuel tatoveringsteknik. Denne metode er semi-permanent i sammenligning med traditionelle metoder. Microblading udføres ved hjælp af et meget tyndt blad og overfører pigmenter til huden.

Microblading og Micropigmentation og deres forskelle:

Mikropigmentation er en permanent eller semi-permanent tatovering for øjenbryn. Denne metode bruges sammen med en digital maskine.

I mikropigmentation implanteres farven i det dybere lag af huden kaldet dermis. Mikropigmentation tager længere tid end mikroblading.

Ved mikroblading anvendes et meget tyndt blad til at tegne linjer svarende til hår.

Mikropigmentation skal genudføres og opdateres hvert andet til hvert femte år (nogle gange endnu mere). Hud restaurering kræver også mere tid og pleje efter afslutning af mikropigmenteringen (en uge). Den tid, der kræves for at udføre mikroprocessorprocessen, er ca. 2 timer. Desuden er mikropigmentations omkostninger højere end microblading.

Microblading er en god behandling for folk, der ønsker at udfylde deres øjenbryn. Desuden vil de, der ønsker større øjenbryn, opnå et godt resultat.

Premicroblading Care:

– Man må ikke solbade eller referere til centeret for mikroblading, hvis du har solbrændthed.

– Tag ikke nogle stoffer, herunder aspirin eller ibuprofen, 24 timer før mikroblading.

– Drik ikke alkohol og koffein om dagen.

– Man må ikke optegne øjenbrynene 3 dage før mikroblading.

– Vær opmærksom på, at din følsomhed vil være højere under menstruation.

Ja det er ok, alle kører sent for noget på et tidspunkt, så det er normalt at forvente, at du fra tid til anden kan være forsinket til en hårbestilling. Når det er sagt, er det vigtigt, at du ringer til din stylist, hvis du vil være senere end 10 minutter, så de enten kan omlægge deres udbudsplan eller flytte din aftale til en anden tid. Besatte frisørsaloner som B4beautiful vil i nogle tilfælde omhyggeligt have juggled aftaler med præcise timings, så det er vigtigt at være gennemsigtig.
Nej ikke rigtigt! Vi kan ikke tale for andre saloner her, men vi foretrækker, at vores kunder ikke taler på deres telefoner, når deres hår rent faktisk bliver brugt af en stylist. Det er ikke fordi vi har noget imod, at du taler til en anden, men fordi du vil vippe hovedet, skal du trykke på din telefon mod dit hår og flytte rundt! Alle disse ting kan gøre det svært for en stylist at give dig et godt stykke! Selvfølgelig er du velkommen til at chatte i telefonen, mens din farve tager.
Ja absolut og absolut skal du sige noget! Det er meget sjældent, at en kunde vil lide deres hårfarve eller hårklipp, men det sker selvfølgelig lejlighedsvis. På B4beautiful kan vi lide at sidde med klienter før en ny farve eller skåret for at diskutere det i detaljer for at undgå tristhed senere! Hvis du dog ikke er glad, så vil vi gerne vide, og vi vil rette det. Lad dig ikke blive flov, fortæl os bare!
Prislisten er synlig fra reservationsafsnittet.
Vi bruger det bedste af kosmetiske og skønhed mærker.

Makeup

Vi vælger altid makeup efter din alder og hudtype. Dag makeup bør altid være…

Manicure & Pedicure

Blødgørende håndbad, peeling, varme kompresser, negle files i form, neglebåndspleje, oliekur...

Keratinbehandling

Hvis dit hår er beskadiget, foreslår vi keratinbehandling. Keratinterapi er en fantastisk

Ansigtsforyngelse

At have en smuk hud i dag er vigtigt for mange mennesker. Med alderen…

Mikropigmentation

Hvis du både vil have naturlig skønhed og slippe for daglig makeup, anbefaler vi…

Mikroblading

Micrblading er en relativt ny manuel tatoveringsteknik. Denne metode er semi..