Hvordan man tørrer dit hår

Giver dit hår en pause fra varme værktøjer regelmæssigt er den bedste måde at undvige skader. Men for nogle, tanken om at lade deres hår lufttørre er ufattelig – især i sommernes luftfugtighed.

For at hjælpe dig med at få det til at fungere, talte vi til et par håreksperter for at lære at sætte håret op for en perfekt lufttørrelse, uanset dens tekstur. Plukker de rigtige produkter, der passer til dit hårs behov, er nøglen – om din moppe ligger flad og lunken, når den tørrer på egen hånd, eller poofs op og frizzes som skøre. Alle kan opnå et smukt lufttørret hår, siger Oribe Hair Care Educator Adam Livermore. “Men det betyder ikke, at der ikke vil være et par trin og et lille arbejde involveret (arbejdet vil bare ikke indebære en tørretumbler). Her beskriver Livermore og et andet hårprofessionel, L’Oréal Paris Consulting Hair Expert Mara Roszak, hvordan man får et smukt lufttørret hår. Trin 1 starter i brusebadet: “Vælg den rigtige shampoo og balsam for at skabe den rigtige færdige tekstur,” siger Livermore. Da de fleste menneskers hår har en tendens til frizz ved lufttørring, anbefaler han en fugtgivende shampoo og balsam, såsom Oribe Shampoo og Conditioner for Moisture & Control, til ekstra udglatning. Hvis du har finere hår, der har tendens til at tørre fladt, skal du bruge en letvægts shampoo og balsam, der også hydrerer. Vi kan lide Dove Oxygen Moisture for Fine, Flat Hair. Efter brusebad, børste og håndklæde tørre dit hår. Klem vand ud, gnid ikke. Dette vil holde kutiklen glat og forhindre vand i at evaprotere ud og hjælpe dig med at kæmpe frizz. (For de bedste resultater, prøv et superabsorberende mikrofiberhåndklæde.) “Anvend ikke produkter til sopping vådt hår. Hår skal være fugtigt, ikke vådt, “siger Roszak. Vælg nu dine stylingprodukter efter dine hårs specifikke behov. “For tykkere hår skal du anvende et frizz-taming produkt som L’Oreal Paris OleoTherapy Oil Essence Oil til ender og arbejde dig op,” anbefaler Roszak. For fint hår skal du anvende en rotstrålespray, der hjælper med at skabe volumen, som L’Oreal Paris Boost It High Lift Creations Spray. For at opnå en mere ubøjet tekstur eller fremhæve den naturlige bølge (hvis du har det), prøv L’Oreal Paris Txt Det Tousle Waves Spray eller Oribe Surfcomber Tousled Texture Mousse. Brug derefter en kam eller fingre til at arrangere hår i den ønskede stil til tørring så det tørrer i den form, du ønsker. Tyndt hår har tendens til at tørre lunkent. Du kan undgå dette ved at dreje vådt hår op i en bolle efter at du har påført en styling creme med en smule hold som Oribe Creme for Style, siger Livermore. Lad det nede, når det er næsten tørt og voila: “Du vil blive tilbage med bløde voluminøse bølger.” Et par mere stylingstip fra Roszak: “Kram håret tilbage tæt på ansigtet eller adskilt til en sidebunne. Brug af tunge bobby pins til at sikre er bedre end en elastik for ikke at skrue håret. “En løs sidefletning er en anden god mulighed. “Det ser ikke kun sødt ud, men det giver håret tekstur, når du tager det ud,” tilføjer Roszak. Lad håret tørre det meste i bunen eller fletningen, og når det stadig er en tinge fugtig, lad det ned og lad det naturligvis lufttørre resten af ​​vejen. Hvis et natdrink er mere din hastighed, forklarer Livermore, hvordan du giver nyt liv til dine pillow-pressede tresses. Når du står op om morgenen, spray en tør teksturiserende spray som Oribe Après Beach Wave og Shine Spray i hele dit hår, og vrid og stykke hår fra hinanden for en lille adskillelse. “Dette vil gøre stilen mere hensigtsmæssig,” bemærker han, i stedet for bare at være flad ud forvirret. Brug af stylingprodukter strategisk vil hjælpe dig med at skabe et naturligt, ubesværet udseende, der er fri for varme skader og omfavner og forbedrer den naturlige tekstur af dit hår. “Over tid kan det gøre en forskel på hårets helbred samt at skære ned din stylingstid,” bemærker Roszak. Lyder som en win-win til os!

Facebook Twitter Google Plus Pinterest

Leave A Reply