Ansigtsløftning

Seks måder at gøre din ansigtsløftning i sidste ende

En ansigtsløftning er en fantastisk måde at forynge dit udseende på. Resultaterne kan vare i mange år, men ifølge Eugene, OR plastikkirurg Kiya Movassagh, MD, vedligeholdelse og forbedringer i post-kirurgisk periode vil resultaterne vare endnu længere. “Plastikkirurgi er en mulighed for at genvinde et ungdommeligt udseende, der er gradvist formindsket gennem årene,” siger Dr. Movassaghi. “Men uden en konsistent strategi for vedligeholdelse af hud, vil gevinsterne gennem plastikkirurgi gå tabt hurtigere.”

Dr. Movassaghi anbefaler følgende seks trin:

1. Beskyt mod yderligere solskader. Dette trin er afgørende, siger Dr. Movassaghi, og er især vigtigt umiddelbart efter proceduren. Direkte eksponering for solen bør undgås så meget som muligt ved at anvende solblok med en solbeskyttelsesfaktor (SPF) på 30 til 40 dagligt.

2. Oprethold en sund livsstil. Dårlig valg som rygning eller ekstreme svingninger i vægt vil have en negativ indvirkning på plastikkirurgi resultater, fortrydelse af gevinster foretaget gennem proceduren. Motion, hydrering og en afbalanceret kost vil gå langt i retning af at opretholde et ungdommeligt udseende opnået gennem en ansigtsløftning.

3. Forbedres med injicerbare stoffer. Mens de fleste patienter vil opretholde et ungdommeligt udseende i mange år efter en ansigtsløftning, er det mere og mere populært at forfriskende resultaterne med dermale fyldstoffer. Injicerbare stoffer kan forbedre en ansigtsforyngelse og kan forbedre udseendet af linjer i overfladen, områder, som en traditionel ansigtsløftning ikke påvirker.

4. Opdater med Exilis behandlinger. Exilis er en FDA-godkendt enhed til ikke-kirurgisk vævstramning og pletfedreduktion. Ved hjælp af radiofrekvensbølgeenergi strammer disse behandlinger straks huden, mens de gradvist stimulerer kollagenproduktionen, hvilket giver langsigtede fordele, der supplerer de opnåede gennem en ansigtsløftning.

5. Behandle med laser resurfacing. Fordi aldringsprocessen uundgåeligt fortsætter, kan der opstå fine linjer, hudslaphed og misfarvning efter en ansigtsløftning. Laser resurfacing opdaterer ansigtet ved at stramme huden, reducere rynker, forbedre hudtekstur og tone og opmuntre til dannelse af nyt collagen.

6. Brug professionelle hudplejeprodukter. Fordi FDA regulerer dem, indeholder medicinske hudplejemidler højere koncentrationer af aktive ingredienser end over-the-counter produkter kan. De trænger dybt ind for at skabe klinisk dokumenterede forbedringer i hudens udseende. Da professionelle produkter kun er tilgængelige via en læge, kan han eller hun udvikle en personlig hudpleje til beskyttelse af resultaterne af en ansigtsløftning.

Facebook Twitter Google Plus Pinterest

Leave A Reply